Här kommer några nyheter som i huvudsak handlar om Karlslunds IF:s herrlag i fotboll. Nyheterna handlar om nya kontrakt och inledningen av årets serie. Informationen kommer från Karlslunds IF:s hemsida.

Nyförvärv och kontrakt

  • Linus Wetterberg skriver kontrakt – Den 18-årige målvakten Linus Wetterberg har under våren skrivit ett professionellt kontrakt med Karlslunds IF. Linus som också har Karlslund som moderklubb och till vardags har hållit till i klubbens U21-trupp har nu alltså gjorts tillgänglig även för A-lagstruppen. Sportchefen i klubben Andreas Östby tror att Wetterberg har alla förutsättningar för att i framtiden kunna bli förstemålvakt även i A-laget.
  • Anfallaren Mattias Adayson gör dito – Samma sak gör även den talangfulle 16-åringen Mattias Adayson som också han till vardags håller till i U21-laget. Mattias har spelat hela sin fotbollskarriär i klubben och nu tycker man att han är redo att ta steget upp i A-truppen. Mattias, som föregående säsong vann den interna skytteligan både i U21-serien såväl U17-serien, satsar nu på att försöka få så mycket speltid som möjligt med A-laget, och förhoppningsvis ta en plats i startelvan till nästkommande säsong.

Inledningen av division 2

Serien har dragit igång och hittills så har säsongen inte börjat riktigt så bra som man hade hoppats i Karslund. På de inledande åtta matcherna har det hittills bara blivit två poäng i form av två oavgjorda matcher mot Smedby och Karlskoga. I övrigt har det varit idel förluster, även om några av dem varit knappa. Det vill till att laget får ordning på formen om man inte vill se sig själva degraderas till division tre till nästa säsong. Låt oss hoppas på det bästa.

Kanske får man ta en titt på denna video och ta fram det där beryktade hjärtat.