Människor har spelat i alla tider, från tidiga schackspel till vadslagning i olika former. Att man anordnade tuppfäktning för länge sedan är klart, men även kamp mellan hundar. Självklart gällde det inte bara hund- och tuppägarnas prestige utan det förekom säkert vadslagning bland åskådarna. Det mest makabra exemplet fanns väl i det gamla Rom då människor fick slåss mot lejon. Då var nog oddsen skyhöga på att den stackars människan skulle vinna över lejonet.

Sportsbetting 1X2

Antagligen slog man vad om olika ägodelar som smycken men även om mynt. Det är ljusår från dagens betting där man kan spela online när som helst och var som helst. Genom modern teknik som har gjort att vadslagningskontoret ryms i fickan har onlinespel blivit otroligt populärt. Det är inte helt enkelt att hitta ett spelbolag man trivs med, då det finns så många att välja mellan. En god hjälp att välja får man på Tippat, där man kan hitta allt från förslag till ett bra svenskt spelbolag till speltips och odds.

Det är lätt att komma in i hur man spelar på olika sporter. De spelsajter som finns ute på nätet visar tydligt vilka odds som gäller i olika matcher. Ju lägre odds desto sämre utdelning för man på insatta pengar, samtidigt som det är större chans att vinna. Den tippade vinnaren får alltid låga odds så vill man satsa säkert bör man satsa på den med låga odds. Vill man däremot vinna större pengar och tror att experterna har fel kan man satsa på någon helt annan. Vinner den personen vinner du mer pengar.

Då du spelar online kan du betala på många olika sätt. Många bolag tar emot betalning via ditt kreditkort, du kan även ha satt in ett belopp i förväg som du sedan använder dig av då du spelar. Praktiskt då du inte behöver greja med kortet vid varje spel.

Vadslagningen inför VM i fotboll kommer sannolikt att nå höga höjder. Det finns få sporter om ens någon som har så många utövare och är intresserade av fotboll. Ett VM, dessutom i Brasilien, är något extra. Om du tänker satsa pengar på guld för Brasilien får du säkert tillbaks pengarna, men inte mycket mer. Om något lag är förhandstippat för guld är det Brasilien och de får därmed mycket låga odds.