Flag painted on face with green eye to show sweden  support

Som supporter är det alltid roligt att känna att man är en del av sitt favorit lag, deras framgångar och bakslag är en del av sitt liv, att få vara en del av något större än en själv ger en fantastisk känsla av gemenskap och glädje.

Att vara supporter ska vara något positivt , det ska inte vara en sätt att se ned på andra för att de hejar på ett annat lag, men det är naturligtvis inget fel med lite hälsosam rivalitet och tävling, det är ju många gånger vad lag sporter bottnar i.

Ett av de viktigaste delarna av att vara supporter för sitt lag är att helt enkelt sprida intresset, det behöver inte bara vara intresset för sitt eget lag, så länge intresset för sporten ökar så tjänar alla lag på det.

För att sprida intresset kan man självklart köpa saker med sitt lags logo på, det är ett enkelt och snabbt sätt att sprida namnet och det stödjer laget på ett direkt sätt.

Att vara med på läktarna under matcherna är för många ett givet och det är igen fantastiskt att folk bryr sig så mycket att de följer med dem även när de spelar bortamatcher.

När internationella tävlingar anordnas finns det ingen fotbollsspelare som inte uppskattar att fans till och med reser till andra länder för att få vara med när de spelar.